Creditul pentru factoring & scontare

banner21-960x357

Finanțarea prin factoring reprezintă o soluție extraordinară pentru firmele care au nevoie urgentă de lichiditate, prin cesionarea facturilor cu plata la termen. Prin apelarea la acest serviciu, Clienții fideli ai IFN EXTRA FINANCE S.A se pot concentra mai bine pe posibilitățile de creștere ale firmei, indiferent de stadiul de dezvoltare în care se află.

IFN EXTRA FINANCE S.A se deosebește de competiție prin ofertele personalizate cu care vine în întâmpinarea Clienților. Având un proces de acordare bine pus la punct, cu oferte create special în funcție de nevoile și posibilitățile financiare ale solicitanților, EXTRA FINANCE acoperă facturile în proporție de 80%, practicând comisioane competitive și dobânzi atrăgătoare. Avantajele folosirii serviciilor de factoring ale IFN EXTRA FINANCE: flexibilitate, rapiditate, profesionalism; plata rapidă a creanțelor; protecție împotriva riscurilor; oferte personalizate; discount de loialitate.

Acest tip de credit (credit rapid) se adresează persoanelor juridice cu situații financiare stabile, care dețin cecuri sau bilete la ordin ce urmează să fie încasate mai târziu, dar care doresc decontarea lor înainte de termen. Avantajul este că solicitantul creditului are posibilitatea de a încasa, în proporție de 80%, înainte de scadență, biletele la ordin sau cecurile.